Vă invit în minunata lume a poveștilor, la Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu” din Giurgiu

Vineri, 17 noimebrie, ora 11.00, vă invit în minunata lume a poveștilor (mele) la Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu” din Giurgiu.

Grație invitației scriitorului Dan Alexandru Mucenic, managerul bibliotecii, voi avea prilejul de a prezenta publicului giurgiuvean, foarte drag mie, volumele: ”Cartea basmelor” (antologie) și ”Când cimpanzeul devine om” (fantasy), Editura Zorio 2017

Nu voi merge singur, ci însoțit de doi buni prieteni de la București: prof. univ. dr. Nicolae Constantinescu (etnolog), care va vorbi despre antologia de basme și de Adriana Ene (povestitor, realizator Bucuria poveștilor, Radio Trinitas), care ne va face bucura de a ne povesti două basme scrise de mine. Nu mă întrebați care, pentru că nici mie nu mi-a spus.

Actorul giurgiuvean Vasile Toma ne va încânta citindu-ne două fragmente din volum.

Elevii de la Școala Mihai Eminescu (unde am învîțat și eu) vor recita din creație mea poetică, iar eleva Andra Denisa Mihalache va recita și ea două poezii scrise de mine.

Vor participa două clase de elevi de la Colegiul Ion Majorescu (pe care l-am absolvit și eu), alți invitați, oameni de cultură giurgiuveni, autorități locale de consiliul județean și primărie, inspectoratul școlar, prieteni, cititori.

Întâlnirea de la Giurgiu va prilejui și prima lansare a romanului meu fantasy ”Când cimpanzeul devine om”, recent apărut la Editura Zorio.

Intrarea este liberă.

Vor putea fi achiziționate mai multe titluri pentru copii și tineret scrise de mine.

Petre Crăciun